Dörtyol Kaymakamı Özyiğit, MÜSİAD’ı ağırladı

Dörtyol Kaymakamı Özyiğit, MÜSİAD’ı ağırladıMÜSİAD Hatay şube üyeleri, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit’e ‘Hoş geldiniz’ ziyareti gerçekleştirdi. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, MÜSİAD’a üye Payas’lı ve Dörtyol’lu üye iş adamları ile beraber Dörtyol Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Hacı Hasan Özyiğit’e hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, ziyaret sırasında dernek olarak yapılan çalışmalardan bahsederek, “Gerek bölge gerekse ülke gündemini yakından ilgilendiren ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelere yüksek duyarlılık gösteriyoruz. Hatay şubesi olarak başarı gösteren öğrencilerimize burs veriyoruz. Her iki ayda bir genel idare kurulu toplantılarımız kapsamında Bakanlarımıza raporlar hazırlayarak ilimize katkıda bulunmaya gayret sarf ediyoruz. Bölgemizin sosyalleşmesi ve kalkınması yönünde seminerler ve programlar düzenliyoruz. Periyodik aralıklarla araştırma raporlarımız ve gündeme yönelik yayın çalışmalarımızla ülkemize ve bölgemize katkılarda bulunmaya çalışıyoruz. Kaymakamımız Hasan Özyiğit’in ilçemizde önemli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz ve kendilerine görevinde başarılar diliyoruz”dedi.
Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit ise, yaptığı değerlendirmesinde, “MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı’nın ve bölgemizin değerli sanayicilerinden oluşan üyelerinin ziyaretinden son derece memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Derneğin çalışmalarını yakından takip ediyorum. MÜSİAD toplumsal konulara duyarlılık gösteriyor” diye konuştu. MÜSİAD çalışmalarını ve araştırma raporlarını içeren yayınların takdim edildiği ziyaret, başarılı çalışmalar temennisiyle son buldu.

Önceki İçerikMehmet Yüksekgönül Aday Adaylığını açıkladı
Sonraki İçerikSöz seçmende devam ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.