CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz

“CHP iktidara yürüyor”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali OğuzCHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Oğuz, Ankara Genel Merkez’den dönüşünde ayağının tozu ile soluğu seçmenlerinin yanında aldı. CHP’nin Yeşilköy belde teşkilatında partililer ile bir araya gelen milletvekili aday adayı Ali Oğuz, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Hatay’ın dört bir tarafını gezerek seçim çalışmalarını sürdüren milletvekili aday adayı Ali Oğuz, “7 aydır seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatay’ın her noktasında, her köyünde ve her kasabasında varız. Cumhuriyet ruhunu hissettirip, halkımız için neler yapacağımızı anlatıyoruz. Öğrencilerimiz, esnaflar ve emekliler için projelerimizi halkımıza anlatıyoruz” dedi. Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde olumlu bir hava izlediğini sözlerine ekleyen Oğuz, sözlerine şöyle devam etti: “Ankara’da yüzler gülüyor. Herkes bir şeylerin hazırlığında. İnsanlarımızın CHP’nin iktidarına hazırlandığını gözlemledim. Tüm bu olumlu gelişmeler ışığında diyebilirim ki iktidara geliyoruz. İktidarın ayak seslerini duyuyorum. CHP gümbür gümbür iktidara yürüyor.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.