AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz, dün gün içerisinde İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri’ni ziyaret etti.

“Verilen söz yerine getirilmelidir”

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur FerizAK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz, seçim programları kapmasında ziyaretlerine başladı. Feriz ilk olarak İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri’ne konuk oldu.
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu dile getiren İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, duyarlılığından dolayı aday adayı Feriz’e teşekkür etti. Mercanoğlu yaptığı açıklamada, bazı siyasetçilerin ise sözünde durmadığını dile getirdi. Siyasetçilerin sözünün yerine getirilmesi gerektiğini söyleyen AK Parti milletvekili aday adayı Uğur Feriz ise, “Bende ilk ziyaretimi siz şehit ailelerine gerçekleştirdim. Benimde bu konulara olan hassasiyetim herkes tarafından bilinir. Sizlerin her zaman sözü benim için emirdir. Allah bu acıları başkalarına yaşatmasın. Sizlerin çocukları sayesinde bizler ülkemizde huzurlu ve rahat bir şekilde yaşıyoruz” dedi. Feriz, milletvekili seçilse de seçilmese de her zaman şehit ailelerinin destekçisi olacağını sözlerine ekledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.