Milletvekili Karasayar, Hizmet İş Sendikası’nın konuğu oldu

Milletvekili Karasayar, Hizmet İş Sendikası’nın konuğu olduAK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, dün Hizmet İş Sendikası’na konuk oldu. Milletvekili Karasayar, kongre sonucu tekrar göreve gelen Hizmet-İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarete AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ile birlikte parti ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Ziyarette ilk olarak konuşan AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, yapılan kongre sonucu tekrar göreve layık görülen Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim’e ve onun nezdinde yönetim kurulu üyelerine başarılarının devamını diledi.
Konuşmalarında hizmetlerden bahseden milletvekili Karasayar, İskenderun’un hak ettiği hizmetlerin % 95’ini aldığını söyledi. Torba Yasası’na da değinen AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, bu yasanın içinde belediye çalışanlarını da yakından ilgilendirecek önemli yasalar olduğunu dile getirdi.
Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim ise, gerçekleştirilen ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirterek milletvekili Karasayar ve ilçe teşkilatı yönetimine teşekkür etti.
Yetim ayrıca, Torba Yasa’nın çalışan kısmın yararı için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile sendika olarak görüştüklerini sözlerine ekledi.

Önceki İçerikSezgin Çengel, hem ağlattı hem coşturdu
Sonraki İçerikSorunlarınızın çözümü içi gayret sarf edeceğim
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.