Basının özgür olmadığı demokrasi ileri demokrasi değildir

Basının özgür olmadığı demokrasi ileri demokrasi değildirCHP Hatay Milletvekili aday adaylığını açıklayan Gazeteci Kubilay Aksay, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede CHP Belen İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden aday adayı Kubilay Aksay, burada CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve partililerce karşılandı.
CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel
“Basının özgür olmadığı demokrasi ileri demokrasi değildir”
Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel özetle;
“Yakın tarihte Kubilay Aksay bey milletvekilliği aday adaylığını açıklamıştı. Bugün toplumumuzda ‘Bana dokunmayan yılan bin yaşasın’ anlayışı var Böyle bir anlayıştan vazgeçmek gerek. Vaktiyle Kanaltürk’te Tuncay Özkan vardı. Bugün nerede? Avrasya TV’de Mustafa Özbek vardı. Bugün nerde? Gazeteci Balbay, Başkent Hastanesi kurucusu Prof. Mehmet Haberal şimdi nerede? Gazeteci Soner Yalçın, birilerinin ipliğini pazara çıkaracak diye önce gözlem altına alındı, sonra tutuklandı. Basının hür olmadığı demokrasilerde ileri demokrasinden söz etmek mümkün değildir. Gün bana ne günü değil, demokrasinin özgürce yaşandığı tek örgütlü güç CHP diyorum. CHP’ye gelecek nesiller adına sahip çıkmalıyız. Bu nedenle herkesi CHP çatısı altına çağırıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Fevzi Yüksel’den sonra konuşan aday adayı CHP’li Kubilay Aksay
“İşsizliği önlemeyle ilgili bazı projelerim var. Ankara ve Hatay bürokratlarını iyi tanırım. Milletvekili seçildiğimde Hatay’a her geldiğimde mutlaka Belen’e uğrayacağım. Bunun sözünü sizlere veriyorum. Belen’de hastanemiz yok. Mutlaka hastane yapılması yönünde çalışmalarım olacak. İskenderun’un il olması için elimden gelen her çabayı göstereceğim. İktidar partisinin genel başkanı bu ülkede Ali Kıran Baş Kesen oldu. Meclise girersem, Takunyalı Führer’in Kemal Kılıçdaroğlu ve Kamer Genç’ten sonra 3. baş belası ben olacağım. Ben hep emekten, haktan ve demokrasiden yana oldum. Yıllardır Hatay’ın köy, belde ve ilçelerini karış karış gezerim. CHP Belen İlçe Örgütü program yapacak ben de bu programa katılacağım. Vekil olursam bir kız öğrencinin tüm öğrenim masraflarını karşılayacağım. Projeden, projelerden yanayım. Laf üretmem. Halkıma aşığım. Paçamda olumsuz anlamda çamur yoktur. Gelin birlik olalım, CHP’de birleşelim ve Ak Parti’den çok daha fazla çalışalım. Her şey Hatay için, her şey Türkiye için” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikŞAHİN, Annesi Kamile Şahin adına Konferans Salonu yaptırdı
Sonraki İçerikDeğişime ayak uyduracağız!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.