Nüfus Müdürlüğü harabe binadan kurtuldu

Nüfus Müdürlüğü harabe binadan kurtulduİskenderun Nüfus Müdürlüğü nihayet yeni yerine taşınıyor. Uzun yıllardır çökecek korkusuyla hizmet vermeye çalışan Nüfus Müdürlüğü, yapılan çalışmaların ardından artık harabe bir yerden kurtularak vatandaşlara daha rahat bir ortamda binaya taşınıyor.Dünden itibaren mevcut binadaki eşyaların taşıma işlemleri başlarken, bu konu bina boşaltıldığında net bir biçimde bir daha açıkça görülmüş oldu.
Birçok arşiv, bilgisayar ve evrakların yeni binaya taşınma işlemleri devam etti. Yaklaşık 25 yıldır İskenderun halkına bu binada hizmet veren Nüfus Müdürlüğü’nün şu andaki yeri ise Mete Aslan Bulvarı üzerinde bulunan Özbilger apartmanı oldu. Burada kiracı durumunda olan Nüfus Müdürlüğü kendi malı olan yere en kısa zamanda taşınacağı günü bekliyor. Eski yerde işleme gelen vatandaşlar ise, buranın çok önceden değişmesinin gerektiğini belirterek, “Ancak buna da şükür. Artık daha güzel yerde hizmet alacak olmamızdan dolayı sevinçliyiz” şeklinde görüş belirttiler.

Önceki İçerikTaylanlı gelin ideal eşi İskenderun’da buldu
Sonraki İçerikİskenderun’da seçim rüzgarları
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.