Halka sözümüz var

Milletvekili aday adayı Oğuz:

“Halka sözümüz var”

Halka sözümüz varCHP Hatay milletvekili aday adayı Ali Oğuz, seçim çalışmaları kapsamında halk ile birebir görüştüklerini ve sorunların çözümü noktasında çaba sarf ettiklerini söyledi.
CHP Hatay milletvekili aday adayı Ali Oğuz, açıklamalarında; “Bana göre bir CHP Hatay milletvekili aday adayına bugünlerde düşen görev genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun topluma yönelik 41 vaadini köy köy, sokak sokak gezerek halka anlatmaktır. Ben bulduğum her ortamda genel başkanımızın 41 vaadini anlatıyorum. Bu 41 vaade toplumun her kesimine yönelik söylemler var. İşçiler için emekliler için, esnaf için, çiftçi için, sanayimiz için! Söylediğim gibi toplumun her kesimi için önemli projeler var. Mesela aile sigortası kavramı var. Toplumun tamamını ilgilendiriyor. Fakir ailelere yapılacak yardımın bir lütuf olmaktan çıkarılıp, 600 lira maaş verilmesi var. Bunları anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz” dedi. Görülerine yer verdi.

Önceki İçerikZamanın babası Hacı Şerif Tosyalı
Sonraki İçerikÖzçörekçi’den İGC’ye ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.