Söz seçmende

12 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Güney Medya Grubu olarak İskenderun halkının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Seçime kadar İskenderun halkının gönlündeki adayı, kimi parlamentoya kendilerini temsilen göndermek istedikleri kişiyi net bir biçimde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Cadde cadde, sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev, dolaşarak vatandaşın nabzını tutacağız. Tarafsızlık ilkesinden hareketle yaptığımız bu çalışmamız kapsamında dün üst geçit meydanından geçen halka mikrofon uzattık.
Genç yaşlı, yediden yetmişe her vatandaşımızın gönlündeki aslanı belirlerken, ortaya çıkan gerçeği somut bir şekilde siz İskenderun halkına sunuyoruz. Üst geçit meydanında ilk görüşlerine başvurduğumuz Tülay Yüksel, parlamentoda CHP’den milletvekili aday adayı Bülent Akbay’ı görmek istediğini, Nurettin Oral ise avukat Mevlüt Dudu’yu milletvekilliği için önerdi. Daha sonra mikrofonumuzu uzattığımız Adem Kılıç, oy tercihini AK Parti’den yana kullanacağını ifade ederken, milletvekili olarak da AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve iş adamı Kazım Gökmen’i görmek istediğini söyledi. Güler Kanal, milletvekili olarak genç ve dinamik olarak lanse ettiği CHP’den Bülent Akbay’ı, Tahsin Kurt ise Mevlüt Dudu’yu işaret ederken; ismini vermek istemeyen bir vatandaşımız AK Parti’den Kazım Gökmen’i, Ömer Aykaç ise CHP’den Mevlüt Dudu’yu AK Parti’den ise Kazım Gökmen’den yana tavır koydu. Hasan Güden de CHP’den Bülent Akbay isminde karar kılarken, Dursun Kurt da AK Parti’den Kazım Gökmen’in adını verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.