Söz İskenderunlu seçmende

Söz seçmende

Güney Medya Grubu, 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için İskenderun halkının nabzını tutmaya devam ediyor. Çalışmamıza dün olduğu gibi bugünde Ulu Cami Caddesi’nden devam ettik.
Tarafsız ve ilkeli olarak ele aldığımız bu çalışmamızda vatandaşlarımıza ‘12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde kime oy vereceksiniz? İskenderun’dan sizi temsilen parlamentoda kimi görmek istiyorsunuz? Sorularını yönelttik.
İlk olarak görüşlerine başvurduğumuz Ali Rıza Çiftler, CHP’den Tayfur Saygılı’yı, AK Parti’den ise İbrahim Yaran’ı parlamentoda görmek istediğini kaydetti. Demir Erdem ve Yusuf Uyar ise, İskenderun’a hizmet edecek, parti ayrımı gözetmeyen bir kişiden yana tavır koydu. Nedim Döner, Mehmet Kopmuş, Çiser Karahan Çakar, Bülent Akbay’ı tercih ederken, Mustafa Şimşek Mevlüt Dudu’yu, Fazlı Ersan da yine Mevlüt Dudu ve Bülent Akbay’ın ismini görmek istediğini belirtti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.