Primemall’de Sevgililer Günü bereketi

Primemall’de Sevgililer Günü bereketiSevgililer günü haftasında PrimeMall alışveriş merkezinde yer alan firmalar ve yerel esnafın yüzü güldü. Hafta içi ziyaretçi sayısı günlük 20 bin civarında olurken, hafta sonu ise bu rakam 35-40 binlere ulaştı. Bölgenin tek alış veriş merkezi olma özelliğini taşıyan PrimeMall Sevgililer Günü’nün içerisinde bulunduğu hafta bereketli günler yaşadı. PrimeMall’de yer alan yerli esnaf ve büyük firmaların mağazaları sevgililer günü haftasında gerek vatandaşın gösterdiği ilgi ve gerekse AVM yönetiminin düzenlediği etkinlikler sayesinde bereketli günler geçirdiler. Sevgililer Günü’nün içerisinde bulunduğu haftanın başından bu yana PrimeMall’de alış verişe gelen müşterilere sürpriz sorular karşılığında 40 adet tektaş yüzük hediye eden AVM yönetimi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 2 bin 500 dolar değerinde Sevgililer Günü özel hediyesini yine şanslı müşterisine verdi.
Prime Mall alış veriş merkezi müdürü Arzu Özerdem sevgililer günü haftasının yerli ve firma mağazası bulunan esnaflar için bereketli geçtiğini söyledi. Özerdem “ Sevgililer Günü haftasında sadece İskenderun değil Hatay’ın tüm ilçelerinden çevre illerden ve Suriye gibi Arap ülkelerinden ziyaretçi akını yaşadık. Bu hareket esnafa karlı ciro olarak yansıdı. Esnafımızda halkımızda Prime Mall’de mutlu oldular” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.