Özçörekçi, Müdür Yıldızkaya’ya ‘Başarı’ dileklerini iletti

Özçörekçi, Müdür Yıldızkaya’ya ‘Başarı’ dileklerini ilettiAK Parti İl Genel Meclis Üyesi Filiz Özçörekçi, İskenderun Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Filiz Özçörekçi, İskenderun’da huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında emniyet birimlerimiz öz verili bir şekilde görev yapıyorlar. Sizlerinde İskenderun’da hayırlı görevler yapacağınıza inanıyoruz. Bu vesile ile Mevlid Kandili’nizi de tebrik ediyorum” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya ise, emniyet olarak İskenderun’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gaziantep’ten İskenderun’a atandım. İnşallah halkımız ile el ele vererek daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. Bende tüm halkımızın Mevlid Kandili’ni kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.