Avukat Gazanfer Dik aday adaylığını açıkladı

Avukat Gazanfer Dik, CHP İskenderun İlçe Teşkilatı önünde, davul ve zurnayla eşliğinde aday adaylığını açıkladı.
Diğer aday adalarının da hazır bulunduğu törende Dik, Hatay’ın barışın beşiği olduğunu belirtirken, dürüstlükle, yalan söylemeyen bir anlayışı devam ettirdiğini söyledi. Milletvekili adayı olup, seçildiği takdirde, dürüstlükten bir an olsun taviz vermeyeceğini, haklı talebin yanında, toplumsal fayda sağlayacak her olayın içinde olacağını ifade eden Dik, “Bağımsız Türkiye için her çalışmada olacağım. En önemlisi vatanımızın bütünlüğü için ülkemizin yurtseverleriyle beraber mücadele edeceğim. Hiçbir zaman egemenlerle uzlaşmayacağım” dedi.
CHP Hatay milletvekili aday adayı Gazanfer Dik, açıklamalarının devamında; “Bu cennet bölgemiz dünyanın en iyilerinden her bakımdan daha güzel. Barışı hedefleyen, kültürleri içinde tutan, kavgasız yaşam sürmesiyle de güzel” ifadelerini kullandı
Aday adayı Dik son olarak, Hatay’ın üç projeyle yükseleceğini, Ortadoğu’ya açılan en makul kapı olan İskenderun’da yüksek teknoloji veren üniversite kurulması, yüksek teknoloji eğitim olduğunda kısa vadede eğitim ve avrupanın önemli cazibe merkezi olması, İskenderun ve Hatay’ın önemli inanç noktalarıyla inanç ve doğa turizmiyle çıkış yaratacağını söyledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.