Birlik ve beraberliği sağlamaya çalışacağım

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz:

“Birlik ve beraberliği sağlamaya çalışacağım”

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı diş hekimi Uğur Feriz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarına aday adaylığının nedenini açıkladı.
Ziyarette ilk olarak söz alan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, seçim çalışmalarının başlaması ile birlikte aday adaylarının da kendilerini gösterdiğini belirttiği konuşmasında, “İlk çalışmasını bizleri ziyaret ederek başlayan, AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz, halkın adayı olduğu için İGC’de halkın temsilcilerini ağırlamaktan onur duyuyor” ifadelerini kullandı.
Daha sonra kısa bir konuşma yapan milletvekili aday adayı Uğur Feriz, “Uzun yıllardır İskenderun’da ve bölgemizde partimize hizmet ettim. Partinin çeşitli kademelerinde görev aldım. Artık gerekli deneyimlere sahip olduğumu düşünüyorum. Bu nedenle İskenderun’a ve bölgemize daha iyi hizmet etmek için milletvekili aday adayı olmuş bulunuyorum. Yapılacak aday belirleme de aday olur daha sonra da parlamentoya gidersem, İskenderun’da birlik ve beraberliği sağlamaya çalışacağım. İş adamlarının, sivil toplum kuruluşlarının isteklerini çözme çabasına gireceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Basın mensuplarının ‘Seçilmediğiniz taktirde partiye küsme olur mu?’ sorusuna ise, Feriz, “Kesinlikle hayır. Biz küsmeye değil çalışmaya varız” şeklinde cevap verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.