Altınözülüler Derneği ihtiyaç sahiplerini giydirecek

Altınözülüler Derneği ihtiyaç sahiplerini giydirecekGeçtiğimiz haftalar içerisinde 1. Geleneksel Künefe Gecesi’ni gerçekleştiren Altınözülüler Derneği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gecede üç engelli vatandaşa 3 tekerlekli sandalye hediye ederek engellilerin yüzünü güldürmüştü. Dün basın açıklaması yapan Altınözülüler Derneği Başkanı Abdullah Deliağa, maddi durumu yerinde olmayan ihtiyaç sahibi kişileri de giydireceklerini kaydetti.
Gerçekleştirdikleri geceye katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Altınözülüler Derneği Başkanı Abdullah Deliağa, hayır işlerinin çok önemli olduğunun altını çizdiği açıklamalarında özellikle engellilere ve ihtiyaç sahibi insanlara yapılan yardımların kendilerini mutlu ettiğini vurguladı. Dernek olarak bundan sonrada güçlerinin yettiği kadar yardım yapacaklarını dile getiren Deliağa, ilk olarak gerçekleştirdikleri Künefe Gecesi’nin bundan sonra daha da yoğun bir şekilde gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
Deliağa’nın yaptığı konuşmanın ardından söz alan Altınözülüler Derneği Basın Sözcüsü Mine Doğruloğlu, 1. Altınözülüler Derneği Gecesi’ne katılım gösteren basın mensuplarına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. Doğruloğlu konuşmasının devamında; “Yıllardır yaşadığımız bölgemiz Akdeniz’in incisi İskenderun’un siyasetine, ticaretine, ekonomisine tarımına ve eğitimine sağladığımız maddi ve manevi katkı ile birlikte sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak doğduğumuz yerin ismi, güzel ahlak ve prensibi bizleri ilgilendirdiği kadar doğduğumuz yere de sosyal ve kültürel alanda katkı sunmak ve güzel İskenderunumuzun başarı çıtasını biraz daha yükseğe çekmek sivil toplum kuruluşlarından geçiyorsa böyle bir taşın altına biz değil elimizi, vücudumuzu koymaya hazırız” diye konuştu.
Doğruloğlu ayrıca, kısa sürede derneğin güçlenmesinde emeği geçen yönetime, gençlik ve kadın komisyonlarına üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki İçerikÇaresizliğin sözleri!
Sonraki İçerikGünay, Renin Tıp binasıyla ilgili iddialara açıklık getirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.