Avukat Mevlüt Dudu aday adaylığını açıkladı

Avukat Mevlüt Dudu, bugün Dörtyol CHP İlçe binasında CHP Hatay milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Dudu’ya çok sayıda partili de destek verdi.

Aday adaylığını CHP Dörtyol İlçe binası önündeki ilk kurşun anıtı önünde açıklayan Av. Mevlüt Dudu’a İskenderun Kırıkhan başta olmak üzere çevre beldelerden de partililer yalnız bırakmadı. Yoğun kalabalık önünde ilk kurşun anıtı önüne gelen CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, alanı eşi Suzan Şahin Dudu ile birlikte gelirken, ilk olarak Dörtyol CHP parti binasına çıkarak ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
Daha sonra beraberindeki kalabalık grupla alana inen Dudu, burada ilk olarak halkı selamladı.
Alkışlar arasında sözü alan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, iktidarı meşalesini Dörtyol İlk Kurşun anıtından yaktıklarını söyledi.
Şu ana kadar partide birçok görev verildiğini ve bu görevleri layıkıyla yerine getirdiğini kaydeden Dudu, Milletvekili olsam da sade bir vatandaş olsam da partime ömrümün sonuna kadar hizmet edeceğim” dedi.
Aday adaylığını kendisine destek veren halkın huzurunda açıklayan Mevlüt Dudu, yaptığı konuşmanın ardından tebrikleri kabul etti.

Önceki İçerikTSM korosu büyüledi
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi güçleniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.