Ergin’in bakan olması büyük faydalar getirmiştir

Yüksekgönül:
Ergin’in bakan olması büyük faydalar getirmiştir“Ergin’in bakan olması bölgemize büyük faydalar getirmiştir”
Ekonomist Mehmet yüksekgönül, Hatay’a önemli yatırımların yapıldığını belirterek gerek havaalanın açılması, gerek vizelerin kalmasının bölgede hareketlik yarattığını söyledi. Yüksekgönül, AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in bakan olmasının bölgemize büyük katkılar sağladığını, bu sayede birçok yatırımların arka arkaya geldiğini kaydetti. AK Parti hükümeti döneminde Hatay’a önemli yatırımların yapıldığını ifade eden Yüksekgönül, ”İstikrar çok önemli, istikrarın olduğunu yere yatırımcı gelir. İskenderun limanı özelleşti. Çok güçlü bir firma limanı satın aldı. Limanın özelleşmesi bölgenin önemini 2 kat arttırdı. Sanayiciler yatırım yapacak arsa bulamıyor. Nakliye sektörü hızla gelişiyor” dedi.
Açıklamalarının devamında yeni organize sanayi bölgesinin açılacağını belirten Yüksekgönül, “Bölgemizde sanayi, ticaret ve turizm alanında önemli yatırımlar planlanıyor. Kentimize 5 yıldızlı otel şart. Hatay’a İskenderun’da komşu ülkelerden birçok Arap turist geliyor. Tüm bu gelişmeler işsizliği azaltacak, esnafı rahatlatacak, yeni istihdam alanlarının açılmasına neden olacak” ifadelerini kullandı.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in bakan olmasının bölgeye büyük bir yarar getirdiğinin altını çizen Yüksekgönül, ” Sayın bakanımız bölgemiz için her türlü çaba ve gayreti gösteriyor. Hatay’a daha önce hiçbir yatırım gelmiyordu. Ancak, Adalet Bakanımızın girişimleri ve bölgemize yatırım konusunda üstün gayreti Hatay’ı bir yatırım üssü merkezi haline getirdi. Bu sayede özel sektör yatırımları da hız kazandı. Müteşebbisler Hatay’a yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyorlar ama, arsa bulamıyorlar. Tüm bunların itici gücü Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’dir. Bizlere düşen istikrarı korumak, yatırımcıya destek olmaktır. Hep birlikte İskenderun için, Hatay için ele vermeliyiz, başka Hatay yok başka İskenderun yok “şeklinde konuştu.

Önceki İçerikİskenderun Demirçelikspor: 1 – Turgutluspor: 2
Sonraki İçerikHalka hizmet için aday adayıyım
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.