Devlet Hastanesi açılış için Başbakan Erdoğan’ı bekliyor

İskenderun’da yapımı tamamlanan bölgenin en büyük Devlet Hastanesi’nin açılışını Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı yapacağı öğrenildi. AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Bayındırlık İl Müdürü Ersin Taşlıalan, İskenderun Sağlık Grup Başkanı Yavuz Selim Yıkıcı, belediye meclis üyeleri İbrahim Yaran, Ahmet Dönmez, Canan Kahraman, AK Parti Kadın Kolları başkanı Çiğdem Özer ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapımı tamamlanan Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
Mart ayının hemen başında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleştirilecek olan Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulunan Milletvekili Orhan Karasayar ve AK Parti heyeti, Bayındırlık İl Müdürü Ersin Taşlıalan ve yüklenici firma yetkililerinden teknik bilgiler aldılar. 250 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi inşaatını gezen milletvekili Karasayar, hastane çıkışında yaptığı açıklamasında İskenderun’a yakışır 5 yıldızlı otel konforunda bir hastaneyi hizmete sunmanın onurunu yaşadıklarını, İskenderun halkına en iyi sağlık hizmeti verilmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti. Milletvekili Karasayar, “Bölgemize kazandırılan hastanenin tamamlanması noktasında Ankara’da Sağlık Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimler sonucu hastanemize gerekli ödeneği çıkardık ve inşaatı tamamlandı. İskenderun’a yakışır bir hastaneyi hizmete sunmanın onurunu yaşıyoruz. İnşallah 8-9 Mart tarihlerinde İskenderun’a gelecek olan Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan hastane binamız başta olmak üzere, Adliye Sarayı, Tapu Kadastro binamızın da açılışını yapacak” diye konuştu.

Önceki İçerikBaşarımızda en büyük pay ekibimindir
Sonraki İçerikYıkım olaysız geçti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.