Sevgi Evleri göğsümüzü kabartacak bir proje

Başbakan Yardımcısı Arınç, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ni muhteşem bir proje olarak niteledi:

“Sevgi Evleri göğsümüzü kabartacak bir proje”

Sevgi Evleri göğsümüzü kabartacak bir proje

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Denizciler’de yapımı devam eden Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ni gezdi.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in de ziyaret boyunca eşlik ettiği gezi sırasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Projesi’ni muhteşem olarak niteledi. Tosyalı Ailesi gibi hayırsever ailelerin sayısının artmasını temenni eden Arınç, gerek sanayi gerekse pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza atan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya özverisinden ötürü teşekkür etti. İnşası devam eden Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin tüm bölümlerini gezen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yaptığı açıklamasında, “Sosyal hizmetlerde değişen koşullar ve çağdaş ülkelerdeki uygulamalar ışığında yeni bir yönetim anlayışına geçilmiştir. Tamamen ev ortamında hizmeti öngören Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri, diğer projelere de örnek olacak türden harikulade bir projedir. Bu projenin yapımını üstlenen Tosyalı Ailesi’ne teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum. Allah bu tür hayırsever ailelerin sayısını arttırsın” diye konuştu.

“BU BÖLGEYİ EĞİTİM KOMPLEKSİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Sevgi Evleri’nin tüm bölümlerini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin başta olmak üzere tüm konuklara gezdiren Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı da, yaptığı kısa değerlendirmesinde, “Gönül ister ki hiçbir çocuğumuz korunmaya ya da bakıma ihtiyaç duymasın. Bizler bu ülkeden kazandıklarımızı kalıcı eserlere dönüştürmeyi kendimize şiar edindik. İnşallah bu projenin ardından Tosçelik Fen Lisesi’nin yanındaki alana da Tosyalı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin temelini atacağız. Bu bölgeyi eğitim kompleksine dönüştüreceğiz. Sayın bakanlarımız Bülent Arınç ve Sadullah Ergin başta olmak üzere tüm konuklarımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Kimsesiz çocukların ev ortamında büyüyeceği, 10 villalık ve ortalama 100 çocuğun bakımının üstlenileceği bir proje olan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve ilgili bakanlıklarla koordineli olarak tamamlandıktan sonra Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlanacak.

Önceki İçerik‘Feriz’ milletvekili aday adayı
Sonraki İçerikMinik yavrularımıza sevgi kucağı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.