EMITT Fuarı’nda Hatay rüzgarı esecek

Ticaret ve Sanayi Odası EMITT10-13 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na İskenderunlu otel sahipleri de katılacak. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda Vali Yardımcısı Şahin Bayhan ve İl Turizm Müdürü Aysun Çelenk ile bir araya gelen turizmciler bölgenin tanıtımını en iyi şekilde yapabilmek için fikir alışverişinde bulundular.

EMITT Fuarı’na katılmalarının amacını Hatay’ı en iyi şekilde temsil edip, tüm özelliklerini dünyaya tanıtmak olduğunu belirten Hatay Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, “Fuarda; birinci stantta DOĞAKA’nın kiralayıp parasını ödeyeceği 90 metrekarelik alanda Hatay’ı ön plana çıkartacak bütün özellikleri sergileyeceğiz, Çukurova Otelcileri’nin kuracağı ikinci stantta da otellerimizin tanıtımı yapılacaktır” derken, Hatay’ı en iyi şekilde tanıtacaklarını söyledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.