TCDD çevresine bakım gerekiyor

TCDD İskenderun Müdürlüğü ile E-5 karayolu arasına monte edilen çitlerin kırılması ve bakım ve onarımlarının yapılmaması çevrede kötü bir intiba bırakıyor. Bununla birlikte TCDD sınırları içindeki bazı yerlerde pislikten geçilmiyor.
TCDD İskenderun Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yıllar içinde E-5 ile müdürlük arasına dikilen çitler vatandaşlar tarafından oldukça takdir görmüş, çevreye de güzel bir görünüm sergilemişti. Ancak zamanla kırılan çitler tüm bu güzelliği ortadan kaldırdı. Bir türlü bakım ve onarımı yapılamayan bu yerin aynı zamanda arka tarafındaki müdürlüğün sınırları içindeki yer ise, kaderine terk edilmiş bir vaziyette Vatandaşlar kentimize şehir dışından gelen misafirler için bu yerin oldukça önem arz ettiğini belirtirlerken, bir an önce bakım ve onarım yapılmasının şart olduğunu dile getirdiler. Vatandaşlar ayrıca, bölgemizin can damarı konumundaki TCDD’nin çevresi daha güzel bir yer olması gerektiğini kaydettiler.

Önceki İçerikBasın kontrol memuru musun?
Sonraki İçerikPazar günü elektrikler kesilecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.