SEVGİ’miz sevdamız olacak

Yapımı tüm hızıyla devam eden, gerek mimari gerekse iç donanım açısından özgün bir proje olarak tasarlanan ‘Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin, bu alandaki pek çok projeye de model olması bekleniyor

‘SEVGİ’miz sevdamız olacak

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Denizciler beldesinde inşaatı tüm hızıyla süren Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ile birlikte incelemelerde bulunacak. Pazar günü (yarın) saat 10.00’da basın mensuplarıyla birlikte Denizciler beldesindeki Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri inşaat alanına gidecek olan Kaymakam Ali İhsan Su, sanayi yatırımlarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de en iddialı projelere imza atan Tosyalı Ailesi’nin özverisinin her türlü takdirin üzerinde olduğuna vurgu yaptı. Geleceğimizin mimarı çocukların aile sıcaklığında, huzurlu ve mutlu bir ortamda büyümelerine olanak tanıyacak olan ve Tosyalı Holding tarafından hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayarak inşası sürdürülen Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin bu alandaki diğer projelere de model olması bekleniyor. Bu yılın ortalarına doğru tamamlanması planlanan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin temeli, 2010 yılı Temmuz ayında Tosçelik Fen Lisesi karşısındaki alanda Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in de katılım gösterdiği geniş katılımlı bir törenle atılmıştı. Kimsesiz çocukların ev ortamında büyüyeceği, 10 villalık ve ortalama 100 çocuğun bakımının üstlenileceği bir proje olan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve ilgili bakanlıklarla koordineli olarak tamamlandıktan sonra Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlanacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.