Bir engellinin daha yüzü güldürüldü

İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca, Pirinçlik Köyü’nde ikamet eden kırk dört (44) yaşındaki bedensel engelli Bilal Bodur’a, özel olarak yaptırılan engelli aracı 13 Ocak 2011 Perşembe günü İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su tarafından teslim edildi.
Engelli aracının teslimi esnasında, İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Cankurtaran, İlçe Tarım Müdürü Osman Hatlar, Pirinçlik Köyü Muhtarı Kasım Uğur ve köy halkı hazır bulundu.
Engelli aracının kendisine hediye edilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Bilal Bodur, “Devlet büyüklerimize ve ilçe kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Engelli aracının Bilal Bodur için özel olarak yaptırıldığını ve yaklaşık 3.000 TL maliyeti olduğunu dile getiren Kaymakam Ali İhsan Su, “Bilal kardeşimizin engelli aracı ile ihtiyaçlarını büyük oranda karşılayacağını ümit ediyoruz ve hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.