Nihat Karpuz istifa etti

CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, 5 dönemdir yürüttüğü başkanlık görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı:

“Mücadeleme halkımla birlikte TBMM’de devam etmek istiyorum”

CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, Haziran ayındaki genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Yazılı bir açıklamada bulunan CHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, “Ülkemizin 2011 Haziran ayında yapılacak seçim sürecine girdiği bu günlerde, toplumun içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal alanlardaki sıkıntıları had safhaya ulaşmıştır. Özellikle halkımızın olmazsa olmazları arasında olan kırmızı çizgilerimiz ve Cumhuriyetimizin ve rejimimizin ilkeleri tarumar edilmektedir. Hal böyle iken yıllarını Türkiye siyasetinin içerisinde geçiren bir vatandaş olarak Cumhur’un her kesiminin sıkıntılarını bilen, çiftçisinden esnafına, işçisinden memuruna, emeklisinden duy yetimine, engellisinden gazisine, sanayisinden sanayicisine tüm katmanları rahatlatabilecek çözümler üretmek adına halkımı temsilen halkla beraber TBMM çatısı altında mücadeleme devam etmek istiyorum. Şu ana kadar yapmış olduğum siyasi çalışmalarda her zaman yoksulun, ezilenin hak kaybına uğrayanların üzüntülerini paylaşmayı kendisine şiar edinmiş bir siyasetçiyim. Türkiye Cumhuriyetini uçurumun kenarında olduğunu görerek her Türk vatandaşında olması gereken sorumluluğu, bedenimin her tarafından fazlasıyla hissettiğimizden siz halkımın desteğiyle Güney’in şirin ili Hatay’dan milletvekili olmayı seçilirsem ülke sorunlarının yanında ilimizin Türkiye’nin ve hatta Avrupa’nın sayılı illerinden yapma çalışmaları içinde olacağımın bilinmesini istiyorum. 2011 yılında mevcut alternatifi olan yıllarca üyesi olmaktan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olmak istiyorum. 5 dönemdir yapmakta olduğum ilçe başkanlığı görevinden milletvekilliği aday adaylığı için istifa ediyorum, bu istifanın nedeni CHP’nin halkın iktidar yolculuğunun meşalesini İskenderun’dan, Hatay’dan Ankara’ya taşımaktır” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikİskenderun Kılıçdaroğlu ziyareti
Sonraki İçerikHiç kimsenin CHP’ye küsme lüksü yok
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.