Hatay Kadın Girişimciler Derneği

Basın; fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusudur
Basın; fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusudur

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir basın açıklaması yapan Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Belgin Ünal ve Basın Temsilcisi Zekiye Yiğitbaşı tarafından yapılan ortak açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Basın; fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusudur. Her zaman kuruluşlarla halkımız arasında köprü olan basınımız, tüm gelişmeleri bütün ayrıntılarıyla kamuoyunun gündemine taşıyarak çözümüne de büyük katkılar sağlamaktadır. Halkın çıkarlarını yılmadan savunan, önemli konularda kamuoyu oluşturan, ilkeleri ışığında görevini sürdüren bağımsız ve güçlü basınımız, demokrasi için vazgeçilmez öneme sahiptir. Günün 24 saatinde ellerinde kameraları, kâğıt-kalemleri ve fotoğraf makineleriyle topluma hizmet için koşturan basın emekçilerinin hiçbir güvenceleri bulunmamaktadır.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği Derneği olarak basın emekçilerinin daha çok sosyo-ekonomik haklara kavuşmalarını diler; bu özel günlerini de yürekten kutlarız”

Önceki İçerikKemal Kılıçdaroğlu
Sonraki İçerikKılıçdaroğluna Sönük karşılama!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.