Asaş Spor emin adımlarla ilerliyor

Asaş Spor emin adımlarla ilerliyor2010-2011 futbol sezonu Hatay Süper Amatör kümede zirve hesapları yapan ekiplerden İskenderun Asaş Spor başarısına bir yenisini daha ekledi. İskenderun 5 Temmuz yan sahasında yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Asker Açıkgöz, Murat Yüzgüleç ile Mehmet Gümüş’ ün yönettiği müsabakada Belen Belediye Spor’ u Fırat ile Mustafa’ nın attığı goller ile 2-1 yenerek bir engeli daha aşmıştı. Sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada Asaş Spor’ da Rıfat ile Zeynettin, Belen Belediye Spordan’ da Ali Polat kırmızı kart görmüştü. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Asaş Spor şu ana kadar oynadığı 13 karşılaşmada 10 galibiyet, 1 beraberlik 2’de yenilgi yüzü görürken rakip fileleri 56 kez sarsarken kendi kalesinde ise 13 gol gördü.
İskenderun Asaş Spor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2. Başkan Suat Atasever elde ettikleri bu başarıdan dolayı başta Teknik Direktör Halit Ersoy olmak üzere tüm futbolcuları tek tek tebrik etti. Asaş Spor’ un aldığı bu galibiyet Halit Ersoy’ un tecrübeli bir hoca olduğu da kanıtlanmış oldu. Kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2.Başkan Suat Atasever sezon başından bu yana Halit hocaya olan bağlılığını bir kez daha göstermiş oldular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.