Peder Kmetec’den tanışma ziyareti

Peder Kmetec’den tanışma ziyaretiİskenderun Katolik Kilisesi Rahibi Peder Martin Kmetec, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i makamında ziyaret etti.
İzmir Karşıyaka Katolik Kilisesi’nden İskenderun Katolik Kilisesi’ne yeni atanan Peder Martin Kmetec nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundu.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Başkan Civelek “Daha öncede burada olmanızdan dolayı bu yöreyi bilmenize çok sevindim. Size İskenderun’u anlatmama gerek yok. Burada yaşamışsınız ve İskenderun’u biliyorsunuz. Ziyaretinizden memnun oldum“ şeklinde konuştu. On yıldır Türkiye’de olduğunu ve bundan önce bir buçuk yıl kadar İskenderun Katolik Kilisesi’nde görev yaptığını söyleyen Peder Martin Kmetec “İskenderun’un İzmir’e benziyor. Ben İzmir’de de görev yaptım, İskenderun’u seviyorum. İskenderun çok güzel bir kent”dedi. Başkan Civelek, konuğuna İskenderun fotoğraf albümü ve tanıtım CD’si armağan etti.

Önceki İçerikİDÇ İlköğretim ilçe birincisi oldu
Sonraki İçerikKılıçdaroğlu cumartesi günü İskenderun’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.