Mekanın Cennet olsun “Yiğit” müdürüm

Mekanın Cennet olsun “Yiğit” müdürümBir süre önce böbrek taşı ameliyatı geçiren, ancak bir ay sonra kalbine yenik düşen İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit’i, eğitim camiası ve sevenleri son yolculuğuna uğurladı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit için, sabah 8.30’da 9 yıldır görev yaptığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu, İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, Yiğit’in eşi ve çocukları, eğitim camiası ve sevenleri katıldı. Şube Müdürü Hasan Yiğit’in biyografisini okuyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu, başsağlığı dileğinde bulundu; ailesine ve sevenlerine sabır diledi. İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu da dualar okudu. Sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına bindirilen Yiğit, memleketi Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde toprağa verildi.
Yaklaşık bir ay önce İskenderun Devlet Hastanesi’nde böbrek taşı ameliyatı geçiren ve ardından evinde tedavisi sürdürülen Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit, önceki gün sabah saatlerinde durumu ağırlaşmış bir şekilde bilinci kapalı olarak, ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahaleyle Yiğit’in kalbi tekrar çalıştırıldı. Yoğun bakıma alınmasının ardından Yiğit, solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesini sürdürürken, öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu.
Güney Medya Grubu olarak merhum Hasan Yiğit’e yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

ÖZGEÇMİŞ:
Hasan Yiğit, 1956 yılında Gaziantep İslâhiye’de doğdu. Evli ve dört çocuk babası Yiğit, ilköğrenimini Fevzipaşa’da tamamladı. Ortaöğrenimini İskenderun Ticaret Meslek Lisesi’nde okuduktan sonra, Hatay Eğitim Enstitüsü’nü bitiren Yiğit, ilk görevini 1980 yılında Gaziantep Nurdağı Aslanlı İlkokulu’nda yaptı. 1986’da Gaziantep Nurdağı Fatih İlkokulu’na müdür olarak atandı ve 6 yıl görev yaptı. 1992 yılında Nurdağı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı ve 9 yıl görev yaptı. İskenderun’a 2001 yılında Milli Eğitim İlçe Şube Müdürü olarak atanan merhum Hasan Yiğit, bir dönem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde de bulundu. Şube müdürü olarak görev yapmakta iken, ani bir kalp krizi sonrası vefat etti.

Önceki İçerikBelen Belediyespor başarıya kenetlendi
Sonraki İçerikPers Ajans’tan tanıtım kokteyli
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.