Kılıçdaroğlu cumartesi günü İskenderun’da

Kılıçdaroğlu cumartesi günü İskenderun’daCumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, 8 Ocak günü Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yakışır bir karşılama yapacaklarını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisinin 12 Haziran’da yapılacak genel seçimleriyle iktidara yürüdüğünü Türk solunun liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ile çok iyi rüzgar yakaladığını vurgulayan İlçe Başkanı Karpuz “Hatay referandumda CHP’nin iktidara yürüyüşün ayak seslerini tüm Türkiye’ye gösterdi. Cumhuriyet Halk Partililere güvencini göstermek üzere Hatay’a gelen Genel Başkanımızı bizler de İskenderun’da büyük bir coşkuyla karşılayacağız. 8 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’de İlçe Teşkilatımızı ziyaret edecek olan liderimiz Sayın Kılıçdaroğlu’na yakışır bir karşılama içip tüm partililerimizi İlçe binamızın önünde bekliyoruz.” dedi.
CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun parti binasından halka hitap ettikten sonra saat 14.30’da Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

Önceki İçerikPeder Kmetec’den tanışma ziyareti
Sonraki İçerikİskenderun Liderleri Ağırlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.