Pınar Güvercin’den hala haber yok

Pınar Güvercin’den hala haber yokİskenderun’da bir ay önce kaybolan bir daha kendisinden haber alınamayan Pınar Güvercin’in acılı annesi kızının bulunması için feryat ediyor ve yetkililerden yardım bekliyor.
Henüz hayatının baharında olan 21 yaşındaki Pınar Güvercin’in Sıla (1,5) ve Ali Güvercin (3) adında iki de çocuğu bulunuyor. Bir ay önce kızının kaybolduğunu ve kendisinden haber alamadıklarını söyleyen acılı anne, “Ne olur bana kızımı bulsunlar. Ben onsuz yaşayamam. İki de yavrusu var. Bu acıya nasıl dayanırım. Mutlaka bir haberini almak istiyorum. Emniyete ve savcılığa kızımın kayıp olayını bildirdim. Hala bir netice alamadım” diyerek gözyaşları içerisinde kızından gelecek bir haberi beklediğini söyledi. Pınar Güvercin’in evlilik fotoğrafları ile birlikte gözyaşları döken acılı anne, kızının çok saf biri olduğunu ve kandırılmış olabileceğini düşündüğünü belirterek, bir an önce kızının bulunması için yetkililere çağrıda bulunuyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.