Denizciler ve Bekbele’ye modern arıtma tesisi

Denizciler ve Bekbele’ye modern arıtma tesisiDenizciler-Bekbele beldelerine yapılacak arıtma tesisi ihalesi sözleşmesi imzalandı. Denizciler ve Bekbele beldelerinin ortaklaşa inşa edecekleri arıtma tesisinin ihalesi belediye binasında belediyeler ile yüklenici firma arasında yapılan sözleşme ile netlik kazandı.
Arıtma tesisinin ihalesini alan Ercay İnşaat Sanayi ve Turizm Tic.Ltd.Şti’nin firma ortakları Cevdet Aydın ve Ender Yardımcıoğlu, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ve Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte sözleşmeyi imzaladılar. 15 gün içerisinde arıtma tesisi çalışmalarının başlayacağı belirtildi. Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, imza töreninde yaptığı konuşmasında, “4 yıldan bu yana Denizciler ve Bekbele beldesine arıtma tesisi yapılması için çalışmalar yapıyorduk ve bu çalışmalarımız bu gün sonuçlandı ve ihaleyi alan firma yetkilileri ile sözleşme imzalıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili de arıtma tesisinin iki belde içinde önemli bir yatırım ve hizmet olduğunu belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından Denizciler ve Bekbele beldelerine yaptırılacak olan arıtma tesisinin sözleşmesi ihaleyi alan firma yetkililerince karşılıklı imzalandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.