Tekvandocuların kuşak terfi heyecanı

Tekvandocuların kuşak terfi heyecanıTekvandocular kuşak terfisi için ter döktüler. Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü öğrencileri kuşak terfisi yapmak için mücadele verdiler. Hafta sonu yapılan kuşak terfi müsabakalarına İskenderun İlçe Gençlik Spor Müdürü Turgay Erdoğan ve tekvando hocaları ile sporcuların aileleri katıldı.
Törene ailelerin ilgisinin bir hayli fazla olduğu görülürken, minik sporcular ise beyaz kuşaktan kurtulmak ve bir üst kuşağı almak için hocaları karşısında epeyi bir ter döktü. Yaklaşık 100 sporcunun katıldığı kuşak müsabakasında derece yapanlar kuşaklarını büyütecekler. Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan İlçe Spor Müdürü Turgay Erdoğan, yapılacak olan kuşak terfi sınavına girecek tüm sporculara başarılar dilerken, “Sporcu aileleri de çocuklarına mutlaka destek vermeli ve onları spora yönlendirmeli” açıklamasını yaptı.
Yapılan konuşmalardan sonra sporcular kuşak terfi sınavına girdiler. Bu arada geçtiğimiz sezon boyunca Öz Şampiyonlar Spor Kulübü, girdikleri tüm müsabakalarda ve Türkiye şampiyonalarında 119 birincilik altını, 23 ikincilik gümüşü ve 19’da üçüncülük bronzu almış bulunuyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.