‘KARPUZ’dan ‘ÇIKAN’ sürpriz

‘KARPUZ’dan ‘ÇIKAN’ sürpriz18 Ağustos 2010’da genel merkez kararıyla göreve getirilen ancak 13 Kasım 2010’da görevi CHP İskenderun Kayyum Heyeti’ne devreden Zeki Çıkan yönetimi, CHP ilçe teşkilatına bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz ile yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayıp, başarı diledi. Birlik, beraberlik ve iktidar mesajlarının verildiği ziyarette konuşan CHP’nin atanmış eski İlçe Başkanı Zeki Çıkan “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, sevgiyi ve saygıyı ön plana aldık. Herkese eşit mesafede olduk. Referandumda çok çalışıp 100 bine yakın ‘Hayır’ oyu çıkarmayı başardık. Bu koltuk halkın koltuğudur. Daha önce ifade etmiştim. Kim seçilirse, kim göreve gelirse onu destekleyeceğimizi ifade etmiştik. Biz bu partinin kapıcısı da, kulu da, kölesi de oluruz. Kongrenin kaybedeni yoktur. CHP kazanmıştır. Biz bugün elimizdeki parti evraklarını telim ediyoruz. Ancak aynı duyarlılığı partiyi teslim almaya geldiğimizde göremedik. CHP’de kavga dönemi bitmiştir, tek yürek, tek vücut olarak CHP için çalışacağız” diye konuştu. Çıkan’dan sonra söz alan CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz da yaptığı açıklamasında,
“Atamada görev yapanlar, ardından gelen kayyum heyet ve kongrede alternatif yönetim listesi çıkaran arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Buradan söz veriyorum, kişisel değil toplum siyaset yapacağız. Belediye içinde, partimizde kavga olmayacak. Disiplin ön plana çıkacak, kol kola girip CHP’yi iktidara ve başarıya taşıyacağız. Ziyaretinize tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.