CHP’den Kaymakam Su’ya ziyaret

CHP’den Kaymakam Su’ya ziyaretCHP İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını aldıktan sonra seri ziyaretlere başladı. İlk olarak İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve yönetim kurulu üyeleri, yeni dönemde elbirliğiyle yine İskenderun’un sorunlarının çözümünde aktif rol oynamak istediklerini kaydettiler. Ziyarette ilk olarak söz alan CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz, “Geçtiğimiz hafta yapılan kongreden başarıyla çıkan yönetimimiz sizleri ziyaret etme ihtiyacı hissetmiştir. Biliyorsunuz kongre çalışmaları dolayısıyla adliye koridorlarında zaman harcadık. Dolayısıyla size biraz geç hoş geldiniz diyoruz” şeklinde görüş ortaya koydu.
Daha sonra söz alan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da yaptığı açıklamasında, “Önemli olan kentimizin sorunlarını elbirliğiyle çözüme kavuşturmak. Öncelikle yapılan kongrenizin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler devletin temsilcileri olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Siyasi partilerimiz demokrasinin vazgeçilmezidir. Bizler de tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz” açıklamasını yaptı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.