Kaçırılan anneden hala haber yok

Kaçırılan anneden hala haber yokİskenderun’da yaşayan ve iki çocuğu bulunan 21 yaşındaki Pınar Güvercin’in, kocasının üvey ağabeyi tarafından kaçırıldığı ileri sürülüyor. Bu iddialar ise Pınar Güvercin’in annesi Leyla Kaçığa’ya ait. Çay Mahallesi 98. Sokak No: 94’te ikamet eden Leyla Kaçığa yaklaşık bir aydır kızından haber alamıyor. Leyla Kaçığa, kızının kocasının üvey ağabeyi Mustafa Ş. tarafından kaçırıldığını ileri sürüyor. Pınar Güvercin 21 yaşında. 5 yıldır Doğan Güvercin ile evli olarak yaşamını sürdürüyor. Ve bu evlilikten de iki tane dünya tatlısı çocukları var. 3 yaşında Ali Güvercin ile bir buçuk yaşındaki Sıla ise, annelerinin bir an önce eve gelmelerini bekliyor. Kızının hayatından endişe ettiklerini söyleyen anne Leyla Kaçığa “Benim kızım çocuklarını bir saniye olsun yalnız bırakmazdı. Kocasının üvey ağabeyi çocuklarıyla birlikte benim kızımın evinde kalıyordu. Sonra kızım birden ortadan kayboldu. Gerekli yerlere müracaat ettik, ancak hala bir sonuç çıkmadı. İki tane torunum ise her gün annesini sayıklıyor. Çocuklar psikolojik sorun yaşamaya başladılar. Benim kızım kaçmaz, mutlaka kaçırılmıştır” açıklamasını yaptı.
Kaçırılan 21 yaşındaki anne Pınar Güvercin’in 3 yaşındaki çocuğu Ali ve bir buçuk yaşındaki Sıla ise her gün annesinin resmiyle konuşuyor. Annelerinin hastanede yattığını düşünen iki çocuk “Annemiz ölmesin, onu çok özledik, bizim yanımıza gelsin” açıklamasını yaptılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.