İskenderunspor: 0 – 0 Gümüşhanespor

İskenderunspor: 0 – 0 GümüşhanesporBaşladığı gibi bitti

Süper Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden İskenderunspor ligin ilk yarısının son maçında kendi evinde oynadığı Gümüşhanespor ile berabere kaldı. Beş Temmuz Stadı’nda oynanan maçı İskenderunspor yönetim kurulu üyeleri, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve taraftarlar izledi.
İlk yarının son maçı olması dolayısıyla bu maçı mutlaka kazanarak devre arasına girmek isteyen İskenderunspor ilk yarıda rakip oyuncuların üstüne gitmelerine rağmen golü bulamadı. Özellikle Nuri Terliksiz ve Bünyamin’le kaçırılan goller taraftara saç baş yoldurdu. Sahadaki takımlarına tribünden tam destek veren taraftarlar ise 90 dakika boyuncu bir an olsun susmadılar. İlk yarı başladığı gibi 0-0 sona ererken ikinci yarıda da tüm kozlarını oynayan iki takımda sonucu değiştirmeye güçleri yetmedi. Maçın orta hakeminin ise sarı kart konusunda oldukça cömert davranması herkesi hayrete düşürdü.
İskenderunspor ve Gümüşhanespor ilk yarının son maçında berabere kalarak devreye girdiler. İskenderunspor bu beraberliğin ardından 11 haftadır mağlubiyet yüzü görmezken, ilk yarıyı ise 9. sırada 28 puanla tamamladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.