Muhtarlar Noel coşkusuna ortak oldu

Muhtarlar Noel coşkusuna ortak olduKentimizde yaşayan Hıristiyan vatandaşların Noel bayramını kutlamak için İskenderun’daki bazı mahalle muhtarları kiliselere giderek, Noel coşkusuna ortak oldular. Muhtarlar grup olarak İskenderun Ortodoks Kilisesi’ne gelerek, burada vakıf yönetimi ve Ortodoks Kilisesi papazı Dimitri Yıldırım ile bir süre sohbet ettiler. Kiliseye toplu halde gelen muhtarları kilise vakıf yönetimi kapıda karşıladı. Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi, elindeki buketi Kilise Papazı Dimitri Yıldırım’a verdi. İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı adına açıklamada bulunan Can Teymur, “Muhtarlarımıza bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizler güzel ülkemizin güzel bir köşesinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Hiç bir zaman kendimizi bu topraklarda yaşayan hiçbir insandan farklı görmedik. İç içe olduğumuz bir şehirde her zaman aynı şeyleri düşündük, aynı sevinci ve hüznü paylaştık” diye konuştu. Muhtarlar adına Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat Gezgin de kısa bir konuşma yaparak, “Tüm Hıristiyan aleminin Noel’i kutlu olsun. Bizlerde kentimizdeki toplumun her kesimindeki insanlarla barış ve hoşgörü içerisinde yaşamaktan mutluyuz” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra ise kilise vakıf yönetimi, muhtarların yanında gelen minik bir kıza bir bebek hediye ettiler.

Önceki İçerikMHP İlçe Başkanı İbrahim Gül
Sonraki İçerikİskenderun’da Noel coşkusu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.