Hakemi ve rakibi etkileyecek taraftarımız yok

Hakemi ve rakibi etkileyecek taraftarımız yokİDÇ Spor ve Kırıkhanspor’un eski Teknik Direktörü Bulgurlu, İskenderun’a gelen rakiplerin ve hakemlerin çok rahat maç çıkardıklarını belirtti ve ekledi:

“Hakemi ve rakibi etkileyecek taraftarımız yok”

İDÇ Spor ve Kırıkhanspor’un eski Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, Güney Medya Grubu’nu ziyaret etti. Muhabir Cuma Keseroğlu’ya bir süre futbol üzerine sohbet eden Bulgurlu, Kırıkhanspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının değerlendirmesini yaptı. Burgurlu, Kırıkhanspor’un kupada şanssız bir şekilde elendiğini belirterek, “Takımda benim bıraktığım dönemdeki ruh vardı. Futbolcuların hepsi çok istekliydi. Maçı kazanma arzusu isteğiyle oynadılar. Futbolcular seyircinin beklentisine cevap verdiler. Kırıkhanspor ismi olan takımla maç yaptı. Yabancıları olmamasına rağmen çok koşan bir ekiple mücadele ettiler. Sahada gol pozisyonları yakaladılar ama değerlendiremediler. Bunları atsalar farka gidebilirlerdi. Özellikle bu maçı izlemeye geldim. İstanbul’da benim akrabam Kamil Dizar da beni maça davet etmişti. İnsan bir süre sonra bile olsa emek verdiği takımı görmek istiyor. Buraya kadar üç tur atladık. Ligde ortalardaki gidişimiz nedeniyle takımı bırakmıştık. Taze bir kanın gelmesinin kulüp için de hayırlı olmasını istedim. Ben de 3 lig takımını gruplara bırakmanın gururunu yaşadım. Önemli olan Kırıkhan’ın başarısı. Bizler gelip geçiciyiz. İDÇ Spor’a kaç defa oldu gelip gidiyoruz. Ama önemli olan ilişkilerin kalması. Takıma mutlaka transfer lazım. Ömer Fansa’nın sakatlığı söz konusu. Mutlaka orta saha ve forvet alması lazım. Kırıkhan özellikle ilk yarıda iyi oynadı. Ancak ikinci yarıda İstanbul etkili oldu. Onlarda pozisyona girdi. Gol atamamamız sorun. Aldığımız santraforlardan yeterince yararlanamadık. Bu kadar pozisyona girdik, ama gol olmuyor. Alınanlar yeterli gelmiyor” diye konuştu.
Konuşmasının ikinci bölümünde İDÇ Spor’a da parantez açan Bulgurlu, “İDÇ Spor’u bu sezon çok başarılı görüyorum. Geçen yıl bile 8 mağlubiyeti var. Kendi sahasında bu takımın bu yıl hiç mağlubiyeti yok, sadece iki beraberliği var. Ligi sonuna kadar kovalıyorlar. Bu da büyük bir başarı. Şu anki gidişatın iyi olduğunu söyleyebilirim. Devre arasında iki takviye yapılırsa bunları yaşamazlar. Daha da iyi olacağına inanıyorum. Oynayan futbolcular yerini yedeğe bıraktığı zaman yerini dolduran adam yok. Bu nedenle asların yerini dolduracak adamların alınması lazım. Sakatlıklar da cezalılar da mutlaka olacak. Ancak yedeklerin asların yerini dolduracak kapasiteye sahip olması lazım. Bu takım mutlaka Bank Aysa Ligi’ne çıkmalı. İskenderun halkı bunu hak ediyor. Artık bu takımın yeri burası değil. İskenderun’daki taraftara gelince. Taraftar tam bir birlik halinde hakemleri etkileyemiyor. Hakemi ve rakibi etkileyen taraftarımız yok. Kırıkhan taraftarı takımını destekliyor. Ama zaman zaman yapılan ters davranışlar yüzünden takımın ceza almasına neden oluyorlar. Diğer şehirlerdeki taraftarlar böyle değil. Başka şehirlerde hakemler rahat maç yönetemiyor, ama burada çok rahat bir şekilde düdük çalıyorlar. Çünkü İskenderun’da hakemler taraftar baskısı hissetmiyorlar” ifadesinde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.