Tümkaya ‘Mevlana’ resimlerini tanıttı

Tümkaya ‘Mevlana’ resimlerini tanıttıGazetemiz köşe yazarı-ressam Yasemin Tümkaya, Mevlana resimlerini kendi atölyesinde sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Tümkaya, kişisel resim atölyesini ziyaret eden DP İskenderun İlçe Başkanı Coşkun Çelenk, DP İlçe Başkanvekili Rızkullah Terbiyeli ve DP yönetim kurulu üyelerine Mevlana resimleriyle ilgili bilgiler verdi. Mevlana Haftası dolayısıyla yaptığı Mevlana resimlerini atölyesinde görücüye çıkaran ressam Yasemin Tümkaya, “Tüm resimlerimi severek ve özenerek yaparım. Ama Mevlana resimlerinin benim için daha farklı bir önemi vardır. Yaptığım Mevlana resimlerinin benim için büyük manevi değeri vardır. Mevlana’yı resimlerde görmek isteyenlerle el emeği göz nuru bu tabloları paylaştıkça mutlu oluyorum. Bugünkü konuklarım DP İskenderun ilçe yöneticileri oldular. Kendilerine ilgileri için teşekkür ediyorum” diyerek, gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. DP İskenderun İlçe Başkanı Coşkun Çelenk de, “Büyük düşünür, din âlimi Mevlana’yı resimlerinde de olsa görmek bizleri çok mutlu etti. Ressam Yasemin Hanım’a çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
DP İskenderun İlçe Başkanvekili Rızkullah Terbiyeli ise, “Yasemin Hanım resimleriyle her zaman dikkat çeken bir ressamdır. Mevlana resimlerine ayrı bir önem veren sanatçımızı ziyaret ederek, el emeğini görmek istedik. Gelmekle iyi ettiğimizi gördük. Çünkü birbirinden değerli eserleri görme şansına kavuştuk. Kendisine ve emeği için teşekkür ediyor ve daha nice güzel eserleri ortaya koymasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.