Yankı Gazetesi 17 yaşında

Yankı Gazetesi 17 yaşındaİskenderun’da haftalık yayın yapan Yankı Gazetesi, 17. kuruluş yıldönümünün haklı gururunu yaşıyor. Yankı Gazetesi imtiyaz sahibi Cemil Taktak, ‘17 yaşında genç delikanlı’ olarak lanse ettiği gazetesinin kuruluş yıldönümünde ilk günkü gibi heyecanlı ve duyguluydu.
Yankı Gazetesi’nin kuruluşunun 17. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen sade kutlama törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, Ekinciler yönetim kurulu üyesi Recep Ekinci, Yazıcılar A.Ş Genel Müdürü Osman Gözükara ve gazeteciler katıldı.
Konuklarını en güzel şekilde ağırlayan Yankı Gazetesi sahibi Cemil Taktak, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya gazetenin ilk sayısından bu güne kadar 17 yıl boyunca kat ettiği mesafeyi anlattı. Yankı Gazetesi’nin kurulduğu günden bu yana doğru, dürüst ve objektif haber anlayışıyla İskenderun ve bölge halkına hizmet ettiğini dile getiren Taktak, ülkeye ve dolayısıyla İskenderun’a bir çivi dahi çakan herkese destek verdiklerini söyledi.
Açıklamanın ardından ‘Yankı 17 yaşında’ yazan pastayı İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Yankı Gazetesi sahibi Cemil Taktak birlikte kestiler. Pasta ikramının ardından protokol üyeleri ve konuklar Cemil Taktak’ı kuruluşunun 17. yıl münasebetiyle kutlayarak nice yıllar dileklerinde bulundular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.