İskenderunspor’a Mehmet Yolcu’dan destek

Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’dan örnek davranış..

Başkan Yolcu’dan ‘baklavalı’ motivasyon

İskenderunspor’a Mehmet Yolcu’dan destekİskenderunspor Pazar günü kendi evinde Gümüşhanespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren İskenderunspor’a sporun ve sporcunun dostu Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’dan baklavalı destek geldi.
Çalışmalarını Nardüzü Belediye Spor Kompleksi’nde gerçekleştiren İskenderunspor, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarını sürdürdü. İskenderunspor’un antrenman yaptığı haberini alan Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, hemen bir tepsi baklava yaptırarak soluğu İskenderunspor antrenmanında aldı. Kendisinin de iyi bir futbolsever olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, İskenderunspor teknik ekibi Can Güven ve Ender Traş ile uzun süre sohbet etti.
Takıma tatlı ikram eden Belediye Başkanı Yolcu, tüm futbolcuları bir araya toplayarak onlara Pazar günü oynayacakları Gümüşhane maçı öncesinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, futbolculara hitaben yaptığı açıklamasında, “Sizler İskenderunspor’un formasını giyiyorsunuz. Bunu küçümsemeyin. İskenderun ismi çok önemli. Buradan Selçuk, İsmail ve birçok futbolcu büyük kulüplere gitti. Ben de eski bir kulüp başkanı olarak belediye başkanı seçilir seçilmez hemen beldeme bir çim saha yaptırdım. Çünkü İskenderun’da yeterince saha ve tesis yok. Ama buna rağmen sizler başarılısınız. Bizler elimizden gelen ne varsa sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Buradan tüm İskenderun’a sesleniyorum. Durumu iyi olan iş adamları bu takıma sahip çıkmalı. Siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve herkes bu takıma sahiplenmeli. Çünkü bu takım İskenderun ismini taşıyor” dedi. Takım olarak yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Can Güven ise, “Bizler sizlere layık olmak için çalışıyoruz. Bu takımın bulunduğu yer geçicidir. Bizlere destek olunması durumunda çok daha iyi yerlerde olacağız. Pazar günü kendi evimizde yapacağımız maç bizim için çok önemli. Bu maçı alarak grupta önemli yerlere gelmeyi arzuluyoruz ve lige üç puanla ara vermeyi istiyoruz. Takımda bir tek Evren’in sakatlığı bulunuyor” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından futbolculara baklava ikram edildi. Daha sonra futbolcular topla iki grup halinde taktik çalıştı.

Önceki İçerikHavuzlu Çarşı “Jeneratörlü Çarşı” oldu
Sonraki İçerikKurs için başvurular 31 Aralık’a kadar uzatıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.