Cinsel Yetersizlik Kabus olmaktan Çıkıyor

Erkeklerin korkulu rüyası ‘’Cinsel yetersizlik modern tıbbın sağladığı imkanlarla tarih oluyor. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Üroloji Uzmanı Op.Dr. Okan Uysal bölgemizde ilk kez gerçekleştirilen ‘’penil protez (mutluluk çubuğu) ’’ operasyonunu başarıyla gerçekleştirdi.
Cinsel Yetersizlik Kabus olmaktan Çıkıyor
Sgk ‘da hastalık olarak değerlendirildiği için ‘’penil protez’’ devlet tarafından karşılanıyor. Bu sayede pahalı bir uygulama olan bu ameliyat çok daha uygun bir maliyetle hallolabiliyor. Daha önce spesifik hastanelerde olan bu uygulama artık Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde standart bir ameliyat olarak karşımıza çıkıyor.
İsmi açıklanmayan bir hastanın şikayeti üzerine uygulanan tedavi ve cerrahi operasyon sonucu Mutluluk Çubuğu’nun takıldığını ifade eden Üroloji Uzmanı Op.Dr. Okan Uysal bir çok nedenle yaşanabilen cinsel yetersizlik sorununun tedavi ve cerrahi operasyonla düzeltilebildiğini söyledi.
Doktor Okan Uysal mutluluk çubuğu operasyonunun bölgede ilk kez kendileri tarafından başarıyla gerçekleştirdiğini tahmin ettiğini dile getirdi.
Diyabet ve kalp hastalıklarının yoğun olduğu bölgemizde cinsel yetersizlik sorunuyla sıkça karşılaşılabildiğine değinen Doktor Okan Uysal ,’’toplum baskısı, ahlak, ayıp olduğu düşüncesi nedeniyle cinsel yetersizliği olan erkekler doktora gitmeye çekiniyorlar. Oysa ki bu hastalık tıp otoriteleri tarafından da kabul görmüş bir rahatsızlıktır. Bir hastamızın müracaatı sonrası uyguladığımız tedavi ve cerrahi operasyon yöntemiyle halk arasında mutluluk çubuğu olarak bilinen ‘’penil protez ’’ takıldı. İnsan sağlığı söz konusu olunca her ne bahaneyle olursa olsun doktora gitmek değil, gitmemek ayıptır. Vücudun tüm organları bizimdir ve bu organların zaman içerisinde geçici veya kalıcı sorun oluşturması tüm insanlar için mümkündür. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde ileri tıbbi teknoloji sayesinde cinsel yetersizliğin tedavisi için tüm imkanlar mevcuttur.’’ Dedi.

Önceki İçerikİskenderunlu gençlere iş imkanı
Sonraki İçerikHatay Büyükşehir olamaz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.