Sakarya spor başkanı ziyaret etti

Sakarya spor başkanı ziyaret ettiBirinci amatör kümede mücadele eden İskenderun ekibi Sakarya spor futbolcuları, teknik direktör ve yöneticileri 14.12.2010 tarihinde İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i ziyaret ettiler.
Başkan Civelek, Konuklarını Brifing salonunda kabul etti. Birinci amatör lig’te İskenderun’u başarıyla temsil eden Sakarya spor kulübü Başkanı Yıldırım Albay Belediye Başkanı Civelek’e kulübün çalışmalarıyla ilgili bir dosya verdi ve Başkan Civelek’i amatör spor kulüplerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
Başkan Civelek Futbolcuları başarılarından dolayı futbolcuları tek tek tebrik etti. İskenderun halkının futbola çok meraklı olduğunu ve sevdiğini belirterek amatör spor kulüplerine desteklerine her zaman devam edeceklerini söyledi, ziyaretten memnuniyetini belirten başkan, kendisine sunulan çiçek için de teşekkür etti.

Civelek futbolcuları kabul etti

Hatay Birinci Amatör Küme’de mücadele eden İskenderun ekibi Sakaryaspor futbolcuları, teknik direktör ve yöneticileri İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i ziyaret ettiler. Başkan Civelek, konuklarını Brifing Salonu’nda kabul etti. Birinci Amatör Lig’de İskenderun’u başarıyla temsil eden Sakaryaspor Kulübü Başkanı Yıldırım Alpay, Belediye Başkanı Civelek’e kulübün çalışmalarıyla ilgili bir dosya verdi ve Başkan Civelek’i amatör spor kulüplerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Civelek, futbolcuları başarılarından dolayı futbolcuları tek tek tebrik etti. İskenderun halkının futbola çok meraklı olduğunu ve sevdiğini belirterek amatör spor kulüplerine desteklerine her zaman devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten memnuniyetini belirten Başkan Civelek, kendisine sunulan çiçek için de teşekkür etti. 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.