Karaağaç’a tam teşekküllü sağlık merkezi

Karaağaç’a tam teşekküllü sağlık merkeziKaraağaç Aile Sağlık Merkezi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Karaağaç Aile Sağlık Merkezi hekimleri Dr. Nusret Akyüz ve Sait Hamitoğlu sağlık merkezinin kurdelesini birlikte kestiler. Kurdele kesimi öncesinde konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, sağlık merkezinin önemli bir nüfusa hizmet vereceğine dikkat çektiği açıklamasında, “Bölgemizde önemli ölçüde eksikliği hissedilen sağlık merkezimizin öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnsan hayatı her şeyin üzerinde. Çağdaş bir nesil için kaliteli sağlık hizmeti şart. Karaağaç bölgesindeki insanlarımız artık ilk aşamada merkezimize başvurmak suretiyle daha kısa zamanda sağlık hizmeti alacaklar ve şifa bulacaklar. Burada görev yapacak iki doktorumuzun da iş yükü ağır. Şimdiden tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından merkezin kurdelesi kesildi. Aile Sağlık Merkezi’nde görev yapacak olan Dr.Nusret Akyüz ve Dr.Sait Hamitoğlu, konuklara bölümleri gezdirdi.
Açılışa sonradan katılan İskenderun Sağlık Grup Başkanı Yavuz Selim Yıkıcı, merkezin hayırlı olması temennisinde bulundu ve aile hekimliği konusunda bilgiler verdi.
Aile Sağlık Merkezi’nde ilk olarak Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar ve Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Dr.Nusret Akyüz ve Dr.Sait Hamitoğlu tarafından muayene edildi. Her iki belediye başkanının da yapılan tansiyon ölçümleri normal sınırlarda çıktı.

Önceki İçerikBerrak suyu ile potansiyel mesire yeri
Sonraki İçerikKörfezde dört mevsim bir arada yaşanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.