Denizciler ve Bekbele’nin gözü aydın

Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, belde halkına müjdeli haberi vererek, su arıtma tesisi ihalesinin yapılması konusunda hiçbir pürüzün kalmadığını söyledi.Denizciler ve Bekbele’nin gözü aydın
Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Kamu İhale Kurumu’nun internet sitesinde yayınlanan bilgileri aldık. Bir firmanın itirazı söz konusuydu. Ancak itirazın reddine karar verildi ve yapılmış olunan ihale kabul edildi. Bundan sonra firma ile bilgilendirme çalışmaları ve yer teslimi çalışması yapılacak. Atık su ihalesi uzun bir süreç. Yer sıkıntısı çekiyoruz. 277 nolu parsel, 13 dönümlük bir araziyi aldık. 2 yıllık bir süreçten sonra bir yılda projelendirme, bir yıl da ihale aşaması söz konusu oldu. Bugün itibari ile yeni bir hizmet anlayışı ile harekete geçiyoruz. Akdeniz’in şirin bir kasabası olan beldemizde insanları doğal kirlilikle baş başa bırakmamak için yoğun gayret sarf edeceğiz. 2010 itibari ile beldemizin nüfusu 15 bin 807, Bekbele Belediyesi’nin nüfusu ise 7500 oldu. İki beldenin ortaklaşa yapacağı proje Çevre ve Orman Bakanlığı ile Turizm Bakanlığı’ndan alacağımız hibe yardımları ile yapılacak projede belediye kaynakları en az şekilde kullanılacaktır. En kısa zamanda startını veriyoruz. İlerleyen aşamalarda projenin yürüyebilmesi için çalışmalarımız da hız kesmeden sürecek. Tabii bölge milletvekillerinin de önemli destek, gayret ve hizmetleri ile bu proje yürütülecek. Çünkü hükümetimiz döneminde çok devasa hizmetler verildi” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.