işadamları deneyimlerini paylaşacak

işadamları deneyimlerini paylaşacakİskenderun’da faaliyet gösteren Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD) ‘İşadamları Deneyimlerini Paylaşıyor’ konulu konferans düzenliyor.
Türkiye’nin başarılı iş adamlarından Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak’ın konuşmacı olarak katılacağı konferansa Hatay ve çevre ilçelerinden iş adamlarının katılacağı belirtildi. Konferans hakkında açıklamalarda bulunan KİSİAD Başkanı Tamer Eker, “İskenderun konumu itibari ile her geçen gün daha da gelişen modern ve potansiyel bir şehir. Bu güzide şehrimizde ekonomiye ve istihdama katkı sağlamak içi çaba sarf ediyoruz. Bu bağlamda dernek olarak çeşitli toplantılar tertipliyoruz. Bu hafta sonu Cuma günü akşam saat:19.00’da ise ‘İşadamları Deneyimlerini Paylaşıyor’ adlı bir konferans düzenliyoruz ve konuşmacı olarak da Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak konuşmacı olarak katılacaktır. İşadamlarımızın bu konferanstan istifade etmesini temenni ediyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.