Tuhaf hastalık yüzünü tanınmaz hale getirdi

Çaresiz bir hastalığa yakalanan Celal Şimşek, yüzündeki kitlenin sadece çimento fabrikasından çıkan çimento tozunu soluduğunda küçüldüğünü belirtiyor ve ekliyor: “Beni Ergani, Mardin ya da Siirt Çimento, hangisi olursa olsun kabul etsin; iki ay buralarda kalırsam iyileşirim.”
Tuhaf hastalık yüzünü tanınmaz hale getirdi
Bir zamanlar varlık içerisinde yüzen ancak yüzünde çıkan bir kitle yüzünden bir anda hayatı kararan Celal Şimşek, tıp dünyasından kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor. İskenderun’da kurulu bulunan şirketi Şimşek İthalat ve İhracat’ın sahibi olan Celal Şimşek’in 1998 yılında damağında bir kitle çıkıyor. Kitlenin çıktığı zamanlarda çürük bir dişini çektiren Celal Şimşek, bir anda kitlenin yüzüne doğru yayılmasıyla dünyası kararıyor. Tedavi için önce Adana, Ankara ve İstanbul’un, sonra da yurt dışındaki sağlık kuruluşlarının yollarını aşındırıyor. Hatta Rusya ve Amerika’ya bile derdine derman aramak için gidiyor. Ancak nafile. Zaman içerisinde kötü huylu olan kitle bütün yüzünü kaplıyor. Tüm dünyayı gezmesine rağmen hastalığına çare bulamayan Şimşek, yüzündeki tümörü yalnızca çimento fabrikasının bacasından çıkan çimento tozunun küçülttüğünü belirtiyor.
Hastalığın pençesinde kıvranan Celal Şimşek’in içinde bulunduğu durumu en iyi yedi cihan sultanı Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” söylemi özetliyor.
Çaresiz adamın yüzü şimdilerde tanınmaz halde. Ailesinin tam olarak kendisiyle ilgilendiği söylenemez. Ağzı, burnu ve tek gözü kitle yüzünden şekilsiz bir vaziyette. Yüzü tanımlanamıyor. Yüzündeki kitlenin inanılmaz boyutlara varması yüzünden Celal Şimşek konuşamıyor, yemek yiyemiyor ve hatta yolda dahi gezemiyor. Dört duvar arasına hapsolmuş durumda. 1953 Şanlıurfa-Suruç doğumlu olan Celal Şimşek, aynı zamanda Kıbrıs gazisi. Celal Şimşek’in arkadaşı Mehmet Gümük, çaresiz adamın yüzündeki kitlenin çimento tozu bulunan bir ortamda küçüldüğünü belirtiyor. Gümük, yaptığı açıklamasında, “Uzun yıllar boyunca Celal Şimşek pek çok doktora gitti ancak derdine çare bulamadı. Sonra kendi geliştirdiği bir yöntem sayesinde yüzündeki kitleyi küçültmeyi başarıyor. Çimento fabrikasından çıkan çimento tozunun kitleyi küçülttüğünü keşfediyor. Evet, yanlış duymuyorsunuz. Bir süre İskenderun’da bulunan çimento fabrikasının toz bulutunu soluyan Celal Şimşek, yüzündeki şişliklerin indiğini fark ediyor. Ancak bir süre sonra çimento fabrikasına girişi yasaklanıyor. Tümör de inanılmaz bir biçimde büyüyor” şeklinde görüş bildiriyor.
Kendisini yalnızca bacalardan çıkan çimento tozunun iyileştirdiğini söyleyen Celal Şimşek, “Beni Ergani, Mardin ya da Siirt Çimento, hangisi olursa olsun kabul etsin; iki ay buralarda kalırsam iyileşirim” diyor.

[pro-player width=’650′ height=’500′ type=’video’]http://95.154.242.226/iskenderunhaber/tumor.flv[/pro-player]

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.