Galibiyet yemeğine neşe hakimdi

Galibiyet yemeğine neşe hakimdiİskenderunspor geçtiğimiz hafta sonu Isparta deplasmanında aldığı farklı galibiyetin ardından kente mutlu döndü. Turuncu-mavili ekibimizin Pazar günü Isparta deplasmanında Ispartaspor’u 7–0 gibi farklı bir skorla geçmesi yönetim kurulunu ve taraftarı sevince boğdu.
Galibiyet sevincini yaşayan futbolculara galibiyet yemeği veren CHP Hatay il genel meclis üyesi ve aynı zamanda İskenderunspor ikinci Başkanı Mehmet Gazi Tümkaya, bu başarının devamının gelmesini diledi. Takıma Isparta’da yemek veren Tümkaya, yemekte yaptığı açıklamasında, “Futbolcularımız başarılı oldukça kentimiz takımımızla gurur duyacaktır. Bizlerde her zaman sizin yanınızdayız” dedi. Kulüp Başkanı Sedat Uysal ise değerlendirmesinde, “Isparta deplasmanında alınan galibiyet futbolcuların kendine olan güvenini yerine getirmiştir. Bundan sonraki maçlarda da bu performansı tüm futbolcularımdan bekliyorum. Bu galibiyet dolayısıyla başta teknik heyet olmak üzere tüm takıma teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.