Muhteşem sahada ilk başlama vuruşu

Tribünlerde sahadaki iki takımdan çok, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’ya beldeye kazandırdığı Belediye Spor Kompleksi’nden ötürü yoğun bir sevgi seli vardı
Muhteşem sahada ilk başlama vuruşu
Nardüzü’ne FIFA standartlarında belediye spor kompleksi kazandıran Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, sporun ve sporcunun dostu olduğunu tescilledi. FIFA standartlarında yapımı tamamlanan çim sahada geçtiğimiz hafta sonu ilk maç yapıldı. Hatay İkinci Amatör B Genç kategorisinde mücadele veren Nardüzü Belediyespor ile Kırıkhanspor arasında Nardüzü Belediye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen karşılaşmada, Nardüzü Belediyespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Tribünlerde de sahadaki takımlardan çok, Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’ya beldeye kazandırdığı Belediye Spor Kompleksi’nden ötürü yoğun bir sevgi seli vardı. Başkan Yolcu, maçı tribünde seyircilerin arasında takip etti.
Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan Nardüzü Belediye Spor Kompleksi sahasında ilk maç oynanacak olması dolayısıyla, karşılaşma öncesinde seremoni yapıldı. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, maç öncesinde sahaya çıkan hakemlere çiçek verdi ve tüm oyunculara başarılar diledi. Dostluk havası içerisinde geçen maçta Nardüzü Belediyespor maçta penaltıdan yediği tek golle Kırıkhanspor karşısında mağlup oldu. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak kısa sürede inşa ettirdiği Belediye Spor Kompleksi’nin bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Altyapı yatırımlarının yanı sıra sporu da teşvik etmek amacıyla yatırımları sürdürdüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Yolcu, “Nardüzü halkı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Altyapı yatırımlarının yanı sıra, bölgemizde sporu geliştirecek ve halkımızı spora teşvik edecek projelerimizi birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Belediye Spor Kompleksimizi hizmete açtık. Bugünde çim sahada ilk maç oynanıyor. Tribünlerde aile ortamında, küfürsüz ve coşku dolu bu atmosferi görmek bizleri çok mutlu etti. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.