Atatürk sergisi beğeni topladı

Atatürk sergisi beğeni topladıİskenderun Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde ‘Atatürk’ konulu kitap ve resim sergisi açıldı. İskenderun Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nde dört yıldır okul kütüphane başkanlığı görevini başarı ile yürüten öğretmen Şükran Güldane’nin gayretleri sonucu okula kazandırılan ve Atatürk’ü anlatan 169 adet kitap ve resimlerin sergisi ilgi ile gezildi. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve davetliler sergiyi ilgi ile izdiler ve Atatürk’ün hayatını anlatan kitapları da inceleme fırsatı buldular.
Resim sergisi hakkında açıklamalarda bulunan Şükran Güldane, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz sergide okula kazandırılan kitaplar ve resimleri bugün salonda sergi haline getirdik ve salona gelen tüm misafirlerimizden de yoğun ilgi gördük. Amaımız Atatürk’ü halkımıza daha çok sevdirmek, onun fikirlerini insanlara anlatmak ve Atatürk’ü insanların daha iyi tanımalarını sağlamaktır. Bu bağlamda açtığımız sergimize katkıda bulanan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.