Gül’e olağanüstü güvenlik önlemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bazı temaslarda bulunmak üzere özel uçağı ile Hatay’a geldi. Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrunnisa Gül’ü Hatay Havaalanı’nda Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekilleri, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş karşıladı.Gül’e olağanüstü güvenlik önlemi Osmaniye’deki gezi ve temaslarının ardından kara yoluyla Adana’ya geçen Gül, buradan DAB uçağı ile Hatay Havaalanı’na indi. Hatay Havaalanı’nda bulunan vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaşan Gül, buradan yoğun güvenlik önlemleri arasında Otoman Palace’ye geçti. Eşi ile birlikte Otoman Palace’deki odasına çıkan Gül, akşam saatlerinde Hatay Valiliği tarafından onuruna verilen olan yemeğe katıldı.
Cumhurbaşkanı Gül için güvenlik tedbirlerinin de üst seviyede tutulduğu Hatay’da tüm güzergâhlarda park yasağı uygulaması yapıldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Antakya merkezdeki tüm sürücüler yazılı broşürler ile park yasağı hakkında uyarıldı. Antakya merkezde 15 ayrı cadde üzerinde iki yönlü olarak 3 Kasım günü sabah 05.00’dan itibaren park yasağı uygulaması yapıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.